Snijd de bloemkool in roosjes en kook het in ruim water met flink wat zout beetgaar.
Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie, bak de Pulled Oats en breng het op smaak metde köfte kruidenmix, knoflookpoeder, ui poeder en zout en peper.
Giet de bloemkool af en laat het even droog stomen in de vergiet.
Doe de bloemkool, 1/2 teentje knoflook, tahini, olijfolie, Griekse yoghurt en komijn in een blender en pureer glad. Breng het op smaak met zout en peper
In een klein pannetje verhit 1 el olijfolie en bak de pijnboompitten goudbruin.
Snijd de 1/2teentje knoflook fijn en voeg de gebakken pijnboompitten toe, voeg ook de komijnpoeder toe en bak het kort mee.
Haal het van het vuur, snijd de munt en koriander fijn en meng het door de pijnboompitten.
Serveer de bloemkoolpuree met de Pulled Oats en top het met de gebakken pijnboompitten.