Ga terug

Chocolate Pumpkin Bakes Oats

Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd20 min
Totale tijd25 min
Gang: dessert, Ontbijt
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: baked oats, chocolade, pompoen
Porties: 2 porties
Auteur: Muna Hajibaana

Ingrediënten

  • 80 gram havermout
  • 100 gram pompeon puree
  • 60 mL amandel melk
  • 1/2 el ahorn siroop
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl bakpoeder
  • snufje zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • In een blender mix alle ingrediënten tot glad en romig beslag
  • Vet twee bakvormpjes in met wat (kokos)olie
  • Verdeel 2/3 van het beslag in de bakvormpjes, doe er een eetlepel KoRo dadel hazelnoot creme op het beslag en verdeel het resterende beslag erover
  • Top het af met wat hazelnoten
  • Afbakken in een voorverwarmde oven bij 180°C 15-20 minuten tot de bovenkant mooi goudbruin is.