Tandoori Cauliflower op zachte fluffy naan

Nieuwe week, een nieuw bloemkool recept 🙂

Vorige week deelde ik het recept voor de zachte fluffy naan met je. En vandaag deel ik een heerlijke topping met jou namelijk Tandoori Cauliflower met komkommer raita en ingelegde ui.

Omdat bloemkool een neutrale smaak heeft is het ideaal om te kruiden simpele indiaase kruiden en te roosteren in de oven zodat het die rokerig smaak kan krijgen wat bij tandoori hoort.

Het recept is heel simpel, ik maak namelijk gebruik van kruidenpasta. Mijn favoriet is die van Patak’s.

Tandoori Cauliflower

Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd20 minuten
Totale tijd25 minuten
Gang: diner, Hoofdgerecht, lunch
Keuken: Indiaas
Trefwoord: bloemkool, cauliflower, easy naan, tandoori
Porties: 3 porties
Auteur: Muna Hajibaana

Ingrediënten

  • 1 bloemkool gesneden in roosjes
  • 2 el tandoori kruidenpasta
  • 1 el Griekse yoghurt
  • 1 el olijfolie

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 210°C
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier
  • In een kom meng tandoori kruiden pasta, Griekse yoghurt en olijfolie.
  • Voeg de bloemkoolroosjes aan toe en meng
  • Verdeel over de bakplaat en rooster in de oven bij 210°C voor 15-20 minuten
  • Serveer het met naan, komkommer raita en ingelegde ui.

MOEN