Easy Simple and Delocious!
Fast flavours daar houd ik van. En dat is precies het geval met deze sticky vegan meatballs.
De balletjes koop ik ready to eat in de winkel. Enig wat ik doe is ze lekker op smaak brengen.
Sticky Vegan Meatballs met rijst
Porties: 2 personen
Ingrediënten
- 200 gr vega(n) balletjes
- 1 el olijfolie
- 4 el soja saus
- 2 el ahorn of agave siroop
- 2 teentjes knoflook
- 1/2 tl sesamolie
- chili vlokken naar smaak
- 150 gr rijst
Instructies
- Kook de rijst volgens de instructie op de verpakking.
- Verwarm olijfolie in een pan en bak de balletjes kort op.
- In een kommetje meng soja saus, ahorn siroop, sesam olie en chili vlokken.
- Voeg toe aan de balletjes en kook het 5 minuten mee
- Serveer de balletjes met de rijst en garneer met koriander en limoen partjes