Bloemkool is niet meer wat het was. Het is nu een Super Food! Because cauliflower is magical and can literally do anything! Je kan het zo gek niet bedenken en je zou het kunnen maken met bloemkool. Van pizzabodem tot rijst, door je havermout of als ideale vlees vervanger.

Dat is wat deze bloemkool sate is. Gekruide bloemkool roosjes die je aan de spies rijgt. Rooster ze in de oven of gooi ze (niet letterlijk ;)) op de BBQ!

Bloemkool Saté

Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd20 min
Totale tijd25 min
Gang: Bijgerecht, Hoofdgerecht
Trefwoord: bbq, bloemkool, cauliflower, satay, sate
Porties: 2
Auteur: Muna

Ingrediënten

  • 1 Bloemkool in roosjes gesneden
  • 1 zak Saté kruidenmix
  • Sate saus
  • 8-10 Spiesen geweekt in water

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Meng de bloemkool roosjes met de sate mix
  • Rijg de roosjes aan de spiesen
  • Gril in de oven 20 minuten bij 200°C
  • Serveer met noodles
  • Enjoy!

MOEN