Bloemkool is niet meer wat het was. Het is nu een Super Food! Because cauliflower is magical and can literally do anything! Je kan het zo gek niet bedenken en je zou het kunnen maken met bloemkool. Van pizzabodem tot rijst, door je havermout of als ideale vlees vervanger.

Dat is wat deze bloemkool sate is. Gekruide bloemkool roosjes die je aan de spies rijgt. Rooster ze in de oven of gooi ze (niet letterlijk ;)) op de BBQ!

Bloemkool Saté

Prep Time5 mins
Cook Time20 mins
Total Time25 mins
Course: Bijgerecht, Hoofdgerecht
Keyword: bbq, bloemkool, cauliflower, satay, sate
Servings: 2
Author: Muna

Ingredients

  • 1 Bloemkool in roosjes gesneden
  • 1 zak Saté kruidenmix
  • Sate saus
  • 8-10 Spiesen geweekt in water

Instructions

  • Verwarm de oven voor op 200°C
  • Meng de bloemkool roosjes met de sate mix
  • Rijg de roosjes aan de spiesen
  • Gril in de oven 20 minuten bij 200°C
  • Serveer met noodles
  • Enjoy!

MOEN