Barbecueën doe je natuurlijk met mooi weer. Maar wat doe je als het weer niet meezit, het buiten stormt maar jij wel zin hebt in een BBQ? Nou, dan maak je deze BBQ Pulled Oats® sandwich met avocado coleslaw. Lekker, makkelijk en verantwoord!

Lekker omdat Pulled Oats® goed de smaak opneemt van je favoriete kruiden.

Makkelijk omdat Pulled Oats® snel te bereiden is.

En verantwoord omdat het boordevol eiwitten zit.

Lekker en verantwoord!

Geserveerd op een volkoren bol met romige avocado coleslaw is dit je nieuwe favoriete go to easy sandwich.

Ik moet je zeggen dat de avocado coleslaw het gerecht afmaakt.

Normaal wordt coleslaw gemaakt met flink wat mayonaise en mosterd.

In dit recept gebruik je een halve avocado en voor de crunch en extra veggies voeg je fijngesneden rode kool, witte kool, julienne wortel en rode ui toe.

Pulled Oats®

Wist je dat Pulled Oats® een heel fijn en lekker alternatief is voor vlees dat heel makkelijk en snel te bereiden is? Doordat Pulled Oats® een neutrale smaak heeft, is het de perfecte match bij dit recept. Je kan het namelijk goed op smaak brengen met de BBQ saus en kruiden!

Heb jij Pulled Oats® van Gold&Green al geprobeerd? Je kunt namelijk nog steeds gebruik maken van de cashback actie! Dus probeer Pulled Oats® nu gratis, want via www.probeergoldandgreen.nl krijg je heel eenvoudig je aankoopbedrag terug!

BBQ Pulled Oats sandwich met avocado coleslaw

Voorbereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd25 minuten
Gang: lunch, Tussendoortje
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: bbq, coleslaw, pulled oats, sandwich, vegan
Porties: 4 sandwiches
Auteur: Muna Hajibaana

Ingrediënten

BBQ Pulled Oats

  • 1 pak Pulled Oats
  • 1 eetlepel neutrale olie
  • ¼ theelepel bruine suiker
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • ½ theelepel knoflookpoeder
  • ½ theelepel chilipoeder
  • 3 eetlepels BBQ sauce
  • 4 volkoren bollen

Avocado coleslaw

  • ½ avocado
  • 50 gram gesneden rode kool
  • 50 gram fijngesneden witte kool
  • 25 gram julienne wortel
  • ½ rode ui, gesneden
  • Sap van een halve limoen
  • Zout en peper (naar smaak)
  • Geroosterde cashewnoten

Instructies

  • Verhit olie in een pan en bak de Pulled Oats krokant.
  • Voeg bruine suiker, paprikapoeder, knoflookpoeder en chilipoeder toe en bak het kort mee.
  • Voeg de BBQ saus toe en kook het nog 5 minuten
  • Prak de avocado fijn, voeg sap van de halve limoen toe, breng het op smaak met zout en peper en meng goed door.
  • Voeg de fijngesneden groente aan de avocadosaus toe.
  • Snijd de volkoren bollen doormidden en gril ze kort ineen droge pan.
  • Vul de bollen met de avocado coleslaw, BBQ Pulled Oats en maak het af met de geroosterde cashewnoten.

Enjoy!

    MOEN