De zomer vakantie zit er al weer op. We hebben genoten, met hoofd letter G. Elke dag lekker eten. Ijsjes, pizza’s, burgers noem het maar op.

Het is weer hoog tijd om back to normal te gaan. Weer een beetje structuur in ons leven en eten. Lekker om weer loads of veggies te eten!!.

Back to school and work…

De jongens gaan weer naar school en wij zijn weer aan het werk. Dat betekent dus lunch trommels vullen. Mijn favoriete bezigheid, JEEJ!! Lunch trommels probeer ik zo gezond en gevarieerd mogelijk te maken voor iedereen. Een broodje kaas heb ik na 2x wel gezien.

Het liefst gaan wij voor een kleurrijke, gezonde én makkelijk te maken lunch, daarom is het altijd een goed idee om voor een tortilla te gaan. Deze kan je makkelijke naar keuze vullen met lekker veel groente.

Kleurrijke groentetortilla’s. Wortel of biet? Wat is je nieuwe favoriet?

Wist je dat Santa Maria twee nieuwe kleurrijke groente tortilla’s heeft geïntroduceerd?  De tortilla’s zitten boordevol groenten; ideaal voor in de lunchtrommel dus! Van Santa Maria kreeg ik een pakketje opgestuurd met de nieuwe kleurrijke groente tortilla’s om de limited edition lunchtrommels van Santa Maria x MyMepal te vullen met een kleurrijke en gezonde TexMex lunchrecept .

Ik ging met de jongens aan de slag, en we hebben onze MyMepal lunchtrommels met naam (HOE VET :D) gevuld met makkelijke, gezonde én kleurrijke veggie fajita  tortill’sa     .

Santa Maria x MyMepal

En jij kan ook kans maken op deze exclusieve limited edition Santa Maria x MyMepal lunchtrommel. Santa Maria geeft namelijk maar liefst 50!! van deze exclusieve limited edition lunchtrommels weg, check voor meer info Instagrampagina van Santa Maria.

Ik zeg ga voor meer kleur in je lunchtrommel en probeer de nieuwe kleurrijke groente tortilla’s van Santa Maria. Heb je al  een idee waarmee jij ze gaat vullen?

Veggie fajita tortilla’s

Voorbereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd25 minuten
Gang: lunch
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: snelle lunch, tortilla, veggie
Porties: 6 tortilla’s

Ingrediënten

  • 1 pak Santa Maria Wortel Tortilla Wraps
  • 2 eetlepels Santa Maria Fajita Seasoning Mix
  • Vegetarische kipreepjes     
  • Groene en gele paprika    
  • ½ avocado geprakt 
  • Geraspte wortel   
  • ½ komkommer, in repen gesneden   
  • 1 eetlepel olijfolie

Instructies

  • Verwarm de olijfolie in een koekenpan.
  • Voeg de vegetarische kipreepjes en de Santa Maria Fajita Seasoning Mix toe en bak het kort aan.
  • Snijd de paprika’s in repen en voeg toe aan de vegetarische kipreepjes
  • Verwarm de Santa Maria Wortel Tortilla Wraps in een droge pan kort aan beide kanten
  • Vul de tortilla’s; begin met de geprakte avocado, de gebakken kipreepjes, paprika, geraspte wortel en de gesneden komkommer.
  • Tip: Rolde tortilla’s stevig op , snijd het doormidden of maak er pinwheels van. Deze kan je met een sateprikker aan elkaar vastmaken en staat extra leuk in je lunchtrommel. Lekker van genieten    

Enjoy!

    MOEN