Ga terug

Grilled Veggies and Cheese Sandwich

Voorbereidingstijd20 min
Bereidingstijd15 min
Totale tijd35 min
Gang: Bijgerecht, lunch, Ontbijt
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: grilled cheese, pesto, tosti, veggie, violife
Porties: 4 tosti's
Auteur: Muna Hajibaana

Ingrediënten

Vegan groenepesto;

  • 20 gram verse basilicum
  • 2 teentjesknoflook
  • 30 gram pijnboompitten
  • 30 gram ViolifeProsociano Wedge
  • Peper en zout
  • 100 mL olijfolie

Instructies

  • Rooster in een droge pan de pijnboompitten lichtgoudbruin.
  • Was de basilicumblaadjes en dep ze droog.
  • Pel de knoflooktenen en hak ze in grove stukken.
  • In een keukenmachine mix de basilicumblaadjes, de knoflook, de pijnboompitten en ViolifeProsociano Wedge tot een gladde massa.
  • Voeg beetje bijbeetje de olijfolie toe totdat de juiste dikte ontstaat.
  • Breng de groene pesto op smaak met zout en peper.
  • Snijd aubergine en courgette in plakken ende rode paprika in repen.
  • Breng op smaak met zout en peper en 2 eetlepels olijfolie.
  • Grill de groente in een (grill)pan.
  • Doe een kleinscheutje olijfolie in een pan met deksel en verwarm op laag vuur.
  • Smeer een ½theelepel verse groene pesto op een plakje brood en beleg met twee plakjes Violife Gouda Flavour Slices
  • Plaats tweeplakjes brood met pesto en kaas in de pan en doe de deksel op de pan tot de kaas gesmolten is.
  • Verdeel de gegrilde groente op het andere plakje brood en doe deze in de pan, doe daar het plakje met gesmolten kaas erop en bak deze goudbruin en krokant.

Enjoy!