Rooster in een droge pan de pijnboompitten lichtgoudbruin.
Was de basilicumblaadjes en dep ze droog.
Pel de knoflooktenen en hak ze in grove stukken.
In een keukenmachine mix de basilicumblaadjes, de knoflook, de pijnboompitten en ViolifeProsociano Wedge tot een gladde massa.
Voeg beetje bijbeetje de olijfolie toe totdat de juiste dikte ontstaat.
Breng de groene pesto op smaak met zout en peper.
Snijd aubergine en courgette in plakken ende rode paprika in repen.
Breng op smaak met zout en peper en 2 eetlepels olijfolie.
Grill de groente in een (grill)pan.
Doe een kleinscheutje olijfolie in een pan met deksel en verwarm op laag vuur.
Smeer een ½theelepel verse groene pesto op een plakje brood en beleg met twee plakjes Violife Gouda Flavour Slices
Plaats tweeplakjes brood met pesto en kaas in de pan en doe de deksel op de pan tot de kaas gesmolten is.
Verdeel de gegrilde groente op het andere plakje brood en doe deze in de pan, doe daar het plakje met gesmolten kaas erop en bak deze goudbruin en krokant.