Ga terug

Ingrediënten

  • 500 gram verse gnocchi
  • 500 gram punt paprika
  • 2 rode uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 el olijfolie
  • 2 tl Italiaans kruiden mix
  • 2 el pasata
  • Zout en peper
  • 150 gram zongedroogde tomaten
  • 2 el ricotta

Instructies

  • Bereid de gnocchi instructie op d verpakking
  • Verwarm je oven voor op 220C
  • Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten
  • Snijd de uien in halve ringen en haal het velletje af van de knoflook
  • Plaats het op een bakplaat en meng met olijfolie, kruiden, zout en peper
  • Rooster in de oven 15-20 min
  • Doe de geroosterde paprika in een hittebestendige kom, voeg pasata en zongedroogd tomaat toe en mix tot gladde mengsel
  • Verwarm het geheel kort, meng de ricotta erdoor en serveer met de gnocchi.

Enjoy!