Easy & Delicious

Wist je dat je naan brood heel makkelijk zelf kan maken? Je hebt maar 4 ingrediënten nodig. Het deeg hoeft niet te rijzen dus je kan na het mixen gelijk aan de slag als je dat wil. Ik heb mijn deeg wel even 10 minuten laten rusten. Want in de tussentijd maakte ik de spicy Pulled Oats én de komkommer raita.  Jaaah zoals je leest is dit een easy recept 🙂

Pulled Oats

De vorige keer vertelde ik je dat Pulled Oats een heel fijn en lekker alternatief is voor vlees dat heel makkelijk en snel te bereiden is. Doordat Pulled Oats een neutrale smaak heeft,

is het de perfecte match bij dit recept. Je kan het namelijk goed op smaak brengen en het heeft een lekkere bite!

Ik moet je zeggen WIJ ZIJN FAN! Pulled Oats is oprecht ons nieuwe favoriet Ik bedoel kijk nou dit ziet er toch WAANZINIG LEKKER UIT!!!

Get your cash back!!

Heb ik jou overtuigd en wil je dit recept ook maken? Dan heb ik iets heel leuks voor je. Je kunt namelijk Pulled Oats nu gratis proberen! Met de cashback actie krijg je via https://probeergoldandgreen.nl heel eenvoudig je aankoopbedrag terug!

Easy naan met Pulled Oats en komkommer raita

Voorbereidingstijd15 min
Bereidingstijd30 min
Totale tijd45 min
Gang: diner, lunch
Keuken: Indiaas, Midden oosten
Trefwoord: easy naan, meatless monday, naan, pulled oats, veggie
Porties: 4 personen

Ingrediënten

Naan

  • 175 gram (volkoren) meel
  • 150 gram Griekse yoghurt
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout
  • Plantaardige boter

Spicy Pulled Oats

  • 1 pak Pulled Oats
  • 1 eetlepel neutrale olie
  • 1 ui
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • ½ theelepel korianderpoeder
  • ¼ theelepel kurkuma
  • ½ theelepel gerookte paprika poeder
  • ¼ theelepel cayennepeper

Komkommer raita

  • ½ komkommer
  • 4 eetlepels Griekse yoghurt
  • Handje verse koriander
  • Handje verse munt
  • ¼ theelepel komijn
  • Snufje zout

Extra toppings

  • Fijn gesneden rode kool
  • Fijn gesneden ijsberg sla
  • Munt
  • Koriander

Instructies

  • Meng de ingrediënten voor de naan tot een soepel deeg, dek het af en laat het deeg 10 minuten rusten.
  • Snijd de ui fijn, verwarm de olie in een hapjespan en fruit de ui 2-3 minuutjes aan.
    Voeg de Pulled Oats en kruiden eraan toe en bak het goed op.
  • Rasp de komkommer en doe het in een kom. Voeg daar de Griekse yoghurt aan toe.
    Snijd de koriander en munt fijn en voeg het toe.
    Breng het op smaak met de komijn en zout naar wens.
  • Verdeel het deeg in 4 of 6 bollen. Rol het uit en bak het in een koekenpan op hoog vuur. Smeer de naan in met plantaardige boter na het bakken.
  • Vul de naan broodjes met fijn gesneden rode kool en ijsberg sla, de gebakken Pulled Oats en de frisse komkommer raita!
  • Enjoy!